Program SBTV-a

Radosna vijest

RADOSNA VIJEST - tjedna vjerska emisija urednika i voditelja Ivice Vlašića.

Lipa moja Slavonija

Lipa moja Slavonija popularizira izvorni slavonski dijalekt potičući time raznolikost i bogatstvo govora i narječja slavonskog kraja i narodnih običaja.

Vijesti u 12:30

VIJESTI U 12.30 - Prva informativna emisija tijekom dana. U vijestima u 12.30 donosimo dio informacija koje su obilježile prethodni dan kao i najznačajnije vijesti koje su obilježile taj dan kad se emitiraju.

SB Info

SB INFO - prva je emisija s kojom je započeo eksperimentalni program Slavonskobrodske televizije.

Regija aktualno

REGIJA AKTUALNO - Regija aktulano je informativna emisija namijenjena gledateljima D2 regije (Požeško-slavonska županija, Virovitičko-podravska županija, Bjelovarsko-bilogorska županija i Brodsko-posavska županija), koja svakodnevno donosi najaktualnije i najnovije informacije.

Dnevnik

DNEVNIK - Emitiran u dva termina dnevno, 20:00 i 22:00 sata, Dnevnik Slavonskobrodske televizije je središnja informativna emisija, koja gledateljima svakodnevno donosi najaktualnije i najnovije informacije.

Život i zemlja

ŽIVOT I ZEMLJA - Emisija je namjenjena selu i poljoprivredi te problemima poljoprivrednih proizvođača. Emisija je jako gledana jer donosi uvijek aktualne teme i razgovore s uglednim poljoprivrednim stručnjacima.

Veliko platno

Od kako je Slavonski Brod dobio kino ova emisija ima još više smisla.

Svakodnevno

SVAKODNEVNO je emisija koja se emitira svaki radni dan u trajanju od 60 minuta a koja obrađuje najaktualnije teme vezane uz dnevna događanja.

Sport Plus

SPORT PLUS - je prva emisija od svih tjednih koja je emitirana u programu SBTV-a, a premijerna je bila 5. srpnja 2004. godine.

Pressing

PRESSING - Tjedna informativna emisija koja obrađuje političko-gospodarsku tematiku.

Nedjeljom zajedno

NEDJELJOM ZAJEDNO je jedna od emisija koje se na SBTV-u prikazuju od samog početka. Prva emisija emitirana je 31. listopada 2004.

Klopka

KLOPKA - Emisija u 75 minuta obrađuje aktualne probleme društvenog, gospodarskog i političkog života, gledano kroz prizmu političkih odnosa te predrasuda današnjeg vremena.

Jednaki

JEDNAKI - Na području Brodsko-posavske županije pa i cijele regije koju pokriva SBTV živi jako puno pripadnika nacionalnih manjina.

Ja sam budućnost

JA SAM BUDUĆNOST - Reportažna emisija Slavonskobrodske televizije "Ja sam budućnost", prije svega edukativnog, ali i autentičnog karaktera, osmišljena je kako bi pratila život djece i mladih, i to kroz TV priloge koji se zbog potrebe emisije snimaju na terenima u Slavonskom Brodu, odnosno na razini cijele Brodsko-posavske županije.

Stranica 1 od 2