Vijesti

Županija sufinancira preglede

Utorak, 20 Studeni 2018

Brodsko-posavska županija i ove je godine s poduzetnicima potpisala Sporazum o provedbi veterinarsko-zdravstvenog pregleda tovnih svinja zaklanih u registriranim klaonicama kojim će se veterinarski pregledi sufinancirati sa 100 tisuća kuna. 

Predavanje za poduzetnike: Životni ciklusi organizacija

Utorak, 20 Studeni 2018

Kako bi poduzeća bila uspješna i dugoročno opstala na tržištu trebaju kontunirano ulagati u ljude i opremu, ali i znati u kakvom je stanju njihova tvrtka.

Požar progutao kuću sedmeročlane obitelji

Utorak, 20 Studeni 2018

Početkom studenog, sedmeročlana obitelj ostala je bez krova nad glavom u požaru koji je izbio na obiteljskoj kući u Novoj Gradiški. 

Kadeti Slavonskog Broda 1946 skinuli vodeće Đakovo

Utorak, 20 Studeni 2018

U košarkaškoj ligi Kupa regija Slavonije i Baranje za kadete igrače rođene 2002. godine i mlađe natječe se 10 klubova s tim da je 6 klubova u konkurenciji. 

Smotra zimske službe

Ponedjeljak, 19 Studeni 2018

Sve je spremno za zimske uvjete na cestama. 

75. obljetnica osnutka VI Udarnog slavonskog korpusa

Ponedjeljak, 19 Studeni 2018

Udruga antifašističkih boraca i antifašista Grada Slavonskog Broda obilježila je okruglim stolom 75. obljetnicu osnitka 6. udarnog slavonskog korpusa. 

Goran Milić gostovao u Slavonskom Brodu

Ponedjeljak, 19 Studeni 2018

Udruga Lima nastavila je s provođenjem projekta Cooltour Lab. 

Pobjeda Oriolika protiv Vukovara

Ponedjeljak, 19 Studeni 2018

Uspješan niz nogometaša Oriolika i dalje traje. Naime, Crveni su u Oriovcu u utakmici pretposljednjeg 14. kola Treće lige – sjeveroistok sa 4:2 pobijedili posljednjeplasirani Vukovar.

Počeo tečaj neinvazivne ventilacije

Petak, 16 Studeni 2018

Danas je u Poliklinici slavonskobrodske Opće bolnice počeo dvodnevni tečaj mehaničke ventilacije, kojeg organizira bolnički Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lijecenje. 

Edukacijska radionica o zaštiti na radu

Petak, 16 Studeni 2018

Nakon Osijeka i Vinkovaca, i u Slavonskom Brodu održana je edukacijska radionica ”Zaštita na radu kroz kolektivno pregovaranje”  koju su organizirali Hrvatska udruga poslodavaca i Nezavisni sindikat u proizvodnji hrane i pića. 

Povijest Milosrdnih sestara Sv. Križa

Petak, 16 Studeni 2018

Kako su živjele, u kojim područjima djelovale i što su ostavile u naslijeđe Milosrdne sestre sv. Križa otkriva najnovija izložba otvorena jučer u Muzeju Brodskog Posavlja. 

Nogometaši Marsonije sutra gostuju u Đakovu

Petak, 16 Studeni 2018

Prvenstvo u Trećoj HNL – sjeveroistok došlo je do 2 kola prije kraja. 

Stranica 1 od 574