Vijesti

Danas 21 novozaraženi na području Brodsko-posavske županije

Utorak, 13 Travanj 2021

Broj zaraženih koronavirusom opet je u porastu. 

Obnovljen središnji Bjelovarski trg

Utorak, 13 Travanj 2021

Ovih su dana završeni radovi na obnovi šetnica na središnjem gradskom trgu u Bjelovaru, pa je znameniti park nakon pola stoljeća odjenuo novo ruho. Radovi su bili vrijedni 2,5 milijuna kuna. 

Iznimno važna pobjeda košarkašica Broda na Savi!

Utorak, 13 Travanj 2021

Nakon što su došle do iznimno važne pobjede u Varaždinu košarkašice Brod na Savi u 4. kolu kvalifikacija za ulaskom u Premijer ligu protiv Orke iz Zagreba igrale su najvažniju utakmicu u ovoj sezoni.

Crveni križ nastavio projekt "Ostvari"

Ponedjeljak, 12 Travanj 2021

Sve je veći broj projekata iz programa Zaželi koji se nastavljaju i u drugoj fazi.

Uskoro isplata COVID dodatka za umirovljenike

Ponedjeljak, 12 Travanj 2021

Za umirovljenike stižu dobre vijesti. COVID dodatak o kojem se dugo pregovaralo, vrlo brzo bi mogli vidjeti na svojim računima. Premijer Plenković najavio je kako bi njegova isplata mogla biti već s mirovinama za travanj, dakle u svibnju.

HDZ predstavio kandidatkinju za načelnicu Općine Oriovac

Ponedjeljak, 12 Travanj 2021

Hrvatska demokatska zajednica na predstojeće svibanjske lokalne izbore izlazi sa samostalnom listom kandidata i za općinsko vijeće Općine Oriovac, a danas je predstavila i kandidatkinju za načelnicu te Općine, te najvažnije projekte iz svog izbornog programa. 

Važna pobjeda nogometaša Slavonca iz Bukovlja!

Ponedjeljak, 12 Travanj 2021

Nakon domaćih poraza od Marsonije i Vuteks Sloge za nogometaše Slavonca iz Bukovlja domaća utakmica 22. kola u Trećoj ligi istok protiv Đakovo Croatije bila je treća ovog proljeća na domaćem terenu. 

Danas 69 novozaraženih na području Brodsko-posavske županije

Petak, 09 Travanj 2021

Danas ponovno zabrinjavajuće epidemiološke brojke. Na području cijele Hrvatske gotovo je 2600 novooboljelih, a preminulo je 50 pozitivnih pacijenata. 

HDZ predstavio kandidata za načelnika Općine Klakar

Petak, 09 Travanj 2021

Hrvatska demokratska zajednica jučer je predstavila svog kandidata za načelnika Općine Klakar na nadolazećim lokalnim izborima.

HDZ predstavio kandidata za načelnika Općine Bukovlje

Petak, 09 Travanj 2021

Hrvatska demokratska zajednica predstavila je svog kandidata za općinskog načelnika i listu kandidata za općinsko vijeće za svibanjske lokalne izbore za Općinu Bukovlje. 

U derbiju susjeda Slavonija u Požegi ugošćuje Oriolik!

Petak, 09 Travanj 2021

Nogometaši u Trećoj ligi – istok ovog vikenda na programu imaju utakmice 22. kola koje nam nude nekoliko zanimljivih utakmica. 

Koliko smo kao pojedinci odgovorni za sprečavanje nasilja?

Četvrtak, 08 Travanj 2021

I dok se još čekaju rezultati istrage o razlozima tragičnog događaja smrti djevojčice u Novoj Gradiški, radnicama novogradiškog Centra za socijalnu skrb stižu prijetnje, a dio javnosti pokrenuo je svojevrsni linč protiv socijalnih radnica. 

Stranica 1 od 762